"No es cuestión de suerte, es cuestión de fase"

Metric i Daffy al Gsma

Concert de 2 grans grups, en mig d'un event, treballant jutament amb decoradors, un munt d'encarregats, riggers... Feina dura, molt dura.
 El primer dia va ser més relaxat, doncs només es tractava de penjar el Nexo geoD, cablejar, i deixar sonant l'equip, de totes formes va ser un dia llarc, perquè estavem a mercè dels riggers, ja que el sostre de la Sala Obal està a uns 30 metres d'alçada.

El segon dia de treball, marató. Montatge i cablegat del sistema de P.A, monitors, carregar escenes dels tècnics a les taules...
Va ser en Casi i en Panxi els que es van quedar per
la nit, van tenir que preparar tot perquè Metric poguesin assajar.
Gotard i jo vem poder fer una vacaina d'unes 3 hores, a una pensió de mitja estrella, sort que jo portava taps,  pero en Goti es va dormir escoltat el ronqueig d'algú que hi havia a l'habitació del cantó.
Doncs a les 4:30 del dematí dutxa ràpida i pujada caminant desde Plaça España fins a dalt de Montjuic, tot amb els portàtils carregats a l'esquena.  (Sense + comentaris)...
Desprès de agafar el relleu de l'equpi de Metric en Gotard i jo arrivem al bolo, per acabar el montatje d'escenari i fer proves de Duffy, l'ambient era plè de nervis, i això va provocar que no poguessim fer un cafè.... Marató de nou desde le 6 del dematí fins a les 15 per parar un rato a dinar. Pero ja amb les proves dels musics de Daffy fetes, faltava que provés ella a les 18h.


Bé, després de dinar deixar ven cuco l'escenari,  i arrivada de Casi i Panxi, ja que habiem de fer els volos en poc rato, després de les proves de veu Daffy a les 18, desmontatje de l'escenari i montatje de l'escenari de Metric, ja que eren els primers. Després de bolo Metric, camvi de grup, començament Daffy i final de concert, arrivada de reforços pel desmontatje. En aquest cas eren Manel i Gumbau, en Manel va ser bona persona i ens va pujar el tipic entrepà de bolo... llom amb formatje, que en el meu cas va ser beacon amb formatge. Gracies Manel!

Jo ja ho tenia força clar, pero haig de dir que la daffy es ven lletgota (sense ofendre a ningú, es la meva opinió), tot lo contrari a la vocalista de Metric.

Per la zona es veien flycases de Rihanna, ja que el tècnic de Daffy també feia volos per ella.(Collons!).

Bueno, final de desmontatge i viatge cap a girona... Una sobada del mil i tornada el cuart dia per acabar de treure P.A, cables... etc...
Feina feta a dúo amb en Tarik! (Es una maquina), i parlant durant el viatge a barcelona del nostre viatge al Marroc!ENS VEIEM AL PRÓXIM BOLO!

video daffy zona monitors
No hay comentarios:

Publicar un comentario